ånej

Läs detta snälla:


Utan dig är inget roligt längre. För en månad sen var jag den lyckligaste ****** på jorden och mitt liv lekte. Nu dränker jag mig själv i tårar , och känner att mitt liv är inget. Det låter väldigt fjortis aktigt men det är det som kommer från mitt hjärta. jag känner att jag aldrig någonsin kommer tro på kärleken igen, och aldrig våga släppa in det i mitt liv. Förhoppningsvis är det bara temporärt. För när det väl funkar så är det det bästa en människa kan vara med om. Mitt hjärta är krossat till små sten, och jag känner att jag aldrig någonsin kommer att laga det.

Tanken på att se dig med en annan ***** ger mig en stor knöl i magen, men på samma gång hoppas jag att du hittar någon som ens kan älska dig den bråkdelen av jag gjorde. Du var och är den enda för mig.

Om det bara fanns ett sätt att göra så jag fick en liten önskan. Glöm all rikedom och förmögenhet. Jag skulle önska mig dig, att hålla om dig är det enda som skulle kunna göra mig glad igen.

Kommer aldrig glömma sättet vi möttes på. Att det inte får dig att tänka om, det var inget mer än ödet. Och detta kommer från en ***** som har väldigt svårt att tro på saker. Har aldrig någonsin trott på ödet förrens detta inträffade. Jag lovar dig att jag inte kommer hitta någon som kommer betyda lika mycket för mig som du gör. Du kommer alltid finnas i mitt brustna hjärta, och jag hoppas på att du kan finna en liten plats för mig i ditt.

Innan jag mötte dig var jag väldigt ensam, drömde om den rätta ****** för mig. Sen mötte jag dig, den dagen i December och mitt liv lystes upp. ALLT känndes så rätt.

Den 20 december 2006 kommer alltid finnas i mitt hjärta och kommer alltid tänka på dig Emelie Forsberg på den dagen. Allt vi gjorde tillsammans. När jag höll om dig kännde jag att du var DEN.

Men nu tyvärr finns du inte hos mig längre och jag kan bara hoppas att du vill ha tillbaka mig, det skulle göra mig till den lyckliga killen igen. Jag skulle kunna göra allt för det. Springa tjugo varv runt jorden,ge dig alla pengar jag kan hitta. Eller hela mitt hjärtas kärlek. Nu finns det inget mer att göra än att hoppas. Hälsa din familj så jätte mycket från mig, finns ingen bättre familj för dig. Och jag hoppas att du inte blev arg för att jag är ledsen och skrev denna texten. Om du blev det hoppas jag att du förlåter mig. FÖR DU ÄR DEN JAG ÄLSKAR , och kommer alltid älskar :'( </3 den 4 april 2007, den värsta dagen i mitt liiv.

hittade ju en schysst press på  lunar XD HAHAA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback