trötter ><

Ah här sitter jag då, i soffan.. med en laptop .. nice ju, fast nu äre inte  min egen utan brorsans skoldator.. min dator cepar sig och brorsan fixar xP hehe.. så ja lånade hans, för min tjorvar aasmkt.. men snart då jävlar är den min ;)
mm iaf så tänkte jag skriva lite vad jag har gjort åsånt..

Söndag:
Hm i söndags, vad hände då? Jo jag var med Mirri först iaf åsen när hon skulle på träning vid fyra for jag och var med Anna Vanne å Hanna, inte helt säkert att de var så.. men kan tänka mig att det var nåt liknande ^^  hihi... lr vänta nu, vare det då jag var med Anna och Mirri? Jo så var det nog.. haha å då åkte vi också å köpte laptopen ;P sen så cyklade vi runt åså.. ja nåt sånt vara..

Måndag:
Spenderade jag också min tid med Anna Hanna och Vanne.. cyklade runt hela stan ;-P sen så vare iaf träning men jag, latis, orkade inte träna var typ tvungen å sova eftersom vi har träning rätt så sent.. men jag kom nog inte tidigare i säng för det.. hm..

Tisdag:
Det var alltså igår, vad gjorde jag då?  I skolan sista lektionen, so, spårade vi iaf ut totalt.. jag mirri å nina.. fyfan XD allting var så jävla kul, satt å asgarva åt nåra namn i en bok om Islam :S åsen skrattade vi typ en kvart åt lars, inte för att de var nå fel me han men han vara bara för kul XD fastän han bara sa typ "neej" eller "jaa" hahahahah XD jag var iaf jäklit trött.
Ja det var nog cykling med tjejorna senare och sen träning och efter det veckans höjdpunkt desperate housewives ;) nice nice asso ..

Onsdag:
Idag har vi varit på föreläsning (med skolan) och lyssnat på en föredetta drogmissbrukare.. de var väl bra att man fick lyssna på sånt, men man blev värsta trött..
Sen har jag varit med Anna å Hanna å vanne först å sen natta å mirri oxå å hjälpt hannas bror å flytta in grejjer i deras nya lägenhet.. värsta fin den var :) juste, jag o anna såg prisonbreak oxå, hur ska ja klara mig hela sommaren utan det ?:O gosh.

Nu sitter jag här, helt jävla sluuut asså.. har vart trött hela veckan och så drar ens vänner ut en å cykla varje dag. XD haha jag pallar inte.. veckan har typ gått super segt + att jag har en dator som inte funkar så att sätta in bilder går ju verkligen så bra, not.. och allt sånt.. bara torsdag i morn :S aja sen äre fredag, ma nationella åsen typ HELG! fett skönt ;) 4 lediga dagar will be great!

föresten var det nog en MASSA mer jag skulle skriva, men ja kommer inte ihåg nånting typ.. för ja vill bara sova..

nu återstår topmodel och SÄNGEN!

gonatt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback