valborg

Jahapps, idag vare då valborg.. jag sitter nu här hos Anna.. cyklade nyss hit, satan va de snöar ute! palla förstöra valborg med jvl pissväder! ............ aja sen blev det inte av någon träning ikv, för hallen var stäng.. lite skönt det iaf då, fast hade ju tänkt träna ;) jag, hanna å anna hade nog vart de enda som vart där! haha.. =)

Ah annars idag då har vi inte gjort så mkt fast har ändå vart en lång dag tycker jag :) å inte ären slut än.. iaf så vaknade jag hos Anna, sov här då.. åsså på morronen la hon sig typ över mig (när vi sov då) så typ bet jag henne i armen å hon ba slog till mig! så säger hon "oj sry att jag slog dig" så säger jag "äh de är chill ja bet ju dig" så sover vi vidare xD haha, dessutom påstår hon att jag har slitit i täcket ? (A) HEHE, kan ju iiiinte vara sant.
Efter vi ätit frukost sprang jag till banken en sväng å fixade id-kort med pappsen sen kom jag tillbaka hit, åsså typ anna nötte datorn å jag kikade på gamla avsnitt av desperate housewives på tvn.. vi käkade chokladmousse oxå ^_^

Vid femtiden hade vi lyckats byta om från pyjamasarna å Hanna å Vanessa kom hit då ^^ Sen vare bara hem å käka för att sedan fara ut igen, till sandviken med massor av folk..

Snart ska vi ut igen, å de ser faktiskt ut som om de har lyckats sluta snöa nu. grattis.. vad fan bor vi på för place XD aja snart är man stor nog att flytta härifrån =) ska försöka stå ut, med sånna underbara vänner kommer det nog gå bättre än bra ;) haha..

Jo å i fredags kom HM-paket.. eftersom Annas syrra beställt en massa som hon inte hade pengar till tog ja lite av hennes kläder ^^ HEHE, sen så hittade jag å anna också varsin tunika på Lindex.. wow asså sällan man hittar kläder där.. åsså när vi stod i kassan fick typ anna kuta hem för att hämta pengar så vi skulle ha så de räckte, eftersom hon skulle köpa en väska och hennes syrra leggings.. så stod vi där i kassan å räknade, typ shit så räcker inte pengarna.. åsså när vi kom fram till kassan blev det 2.50 kr över xD hahah. PUH! ojoj.. ;P hahaha..

I lördags var jag med familjen till boden över dagen å hälsade på släktingar, bla. min "nya" kusin där ;) haha.. hittade också en sjal på stan där =) sen när jag kom hem var ja med lite folk ^^

nu ropar Anna, måste sticka HERRÅ <3


00.46 1 maj

Då var man hemma igen då =)
Vi, hela "gänget", for till Nathalie och glodde nån dålig skräckis, rätt värdelöst egentligen. Fast det var ju mysigt att sitta å mosas mellan my sweeties Anna och Hanna :) hihi..
Nu har jag käkat fil å flingor så de blir väl sängen snart, fast än så länge är jag inte ett dugg trött! Har vart jäkligt skönt med nåra dagar ledigt från skolan =) skulle väl egentligen behövt plugga en massor, gosh, men det har ju inte blivit.. får försöka hinna med det i morn då :-)

Föresten, helt otroligt vad snabbt tiden har gått. det är fan maj nu :O asso shiet.
aja

Goodnight <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback