rich bitch

tjohoo.. nu är jag rik! :D nästan.. haha, fick 500 för att jobba två dagar på hundutställning =) lättförtjänta pengar.. domarna sa att det aldrig hade varit så bra ordinanser (sånna som springer med fika och servar domarna) haha, kanske var det för att vi var livrädda för dem redan innan vi kom dit? ;)
mirri och nina har ju skrämt upp mej med sina historier från när dom var.. öh, haha. dom var nog inte lika snälla som oss =)
hundar var det iaf mkt av där och det är något jag aldrig tänker skaffa! hade aldrig orkat, plus att den bara hårar ner :) haha..
men det har varit sjukt tungt att stiga upp 8, i fredags och 7 idag.. kom ju inte i säng förän kring 2 tiden så det var nog därför jag nu har sovit i 3 timmar sen jag kom hem därifrån ^^ haha, helt slut. hade kunnat sova flera timmar till! :P
ska bli skönt att få sova ut imorn =) lär ju inte komma tidigt i säng ikv..
åå fucked up hals<!! gör så förbannat ont varje gång jag sovitt och gör ont annars också :( döööh. nu blire läkartid och order om att dom lägger mej på operationsbordet å tar bort dem! :D haha, kanske inget som är direkt smärtfritt, men whatever. så ska jag passa på att göra hål i öronen på samma gång! ;)

jag är på topp, förutom förkyldningen

gonatt, höll jag på att skriva.. är så tröött =)
skriver kanske sen om gbgresan. JAG VET ATT NI VILL VETA, right? ;)

fortfarande..
When Angels Cry, When Birds Don't fly
When Snow Is Hot , When Sun Is Not
When Love Is Free, When Blind Can See
When this is something we can go trough
I will stop loving you ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback