The smell of your skin lingers on me now

tjooo.
och regnet bara öser ner.. idag igen.. vad ska man säga? :) orkar inte klaga, finns liksom inget att göra åt det iaf =)
och jag ska till sthlm, so what liksom? ;) huhu..
igår regnade det inte tror jag .. jag och hanna gick iaf på prommis där vid 7.. typ förbi kyrkogården gick vi och in efter nån väg.. aldrig vart där.. åsså helt plötsligt där i skogen, värsta stora snöhögen O_o hahaha.. jag har rört i snö utomhus den 11 juli.. coolt lr vaaaad. hoho ^^ fattar inte hur det kunde vara massa snö där..

ah iaf.. vände vi efter ett tag när anna hade sagt att vi skulle komma å kolla film hos henne :) så vi gick till Hanna å tog hennes cykel till Anna.. såg på Material Girl och den var rätt bra :) haha. sen kollade vi Pussycat dolls och Melissa R vann inte :/ lite tårar på det, men Asia passade ju också in hihi =)
sen var det bara att promma hem trots skavsåren.. huhu har haft skavsår i en månad nu.. jag får gå runt i tofflor å flipflops där i sthlm. :)

idag har jag börjat få lite smått panik och ångest. för jag har inte packat klart och jag åker i morn :O och ja måste verklgien ha packat klart dagen innan! så innan jag nu typ svimmar här är det bäst att jag går å packsipackar ^^
ah och prommis hann jag med idag också.. tur att ja gick innan regnet  kom ^^

tjingtjong, blir nog inte uppdate på ett tag nu. lr jo blir nog lite i sthlm om jag får tid! :D iiiihi!!!

HA DET GÖTT ALLA MÄNSKOBARN :*

I will search and I will find!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback