allting rullar på

och det känns otroligt underbart! :) jag menar, träden har slagit ut och det är varmt utomhus, skolan är snart slut, shopping har det blivit och mina vänner är <3
så äre faktiskt. har inte haft no time för datorn alls! tror inte jag har rört dej på 3 dagar :O amazing ;)
det har varit så jäävlans fint väder så jag har nött solen och umgåtts med min ballerina Anna =) i fredas var det ju luleå.. :) shopping shopping! så var på tok för trött på kvälllen för att orka hitta på nånting.
steg upp på lördan så jag hann till stan till kl 10 där jag mötte Anna på lindex köpte ett par shorts och ett diadem =) sen åkte vi till mej och solade ute på altanen.. aaah <3 så sjuukt varmt så man trore inte :O jvla härligt!
åsen köpte vi isglass på stan, satt ute på annas balkong, glassade och fixade naglarna ;) senare på kvällen kom bebbs också och vi snackade om allt mellan himmel och jord, tex. alla jvla komplex man kan ha. hoho =) .. sov över hos anna sen också.
söndan var det ännu varmare väder, faktiskt skönt att det även var lite moln då.. =) då solade vi först på annas balkong och sen full fart på cyklarna hem till mej och blev ännu mer bruna ;D sen totalrensade vi mitt rum och det känns tomt och friskt nu! :D senare stack vi till henne ,hade fotbad och kollade tv!
idag var det sovmorron till tio och slutade vi tidigare =) stan med nina efter skolan. nina och mirri kom till mej senare. vi for på gojjan och köpte mjukglass <3 och sen var det bio, potc 3 :) asbra!! haha, det blev bio pga jag hittade en biobiljett i en börs, satt fastklistrad inne i denoch jag hade inte märkt den :S haha! ;P sån tur man kan ha + att det var bio just idag i lilla gällivare ;)

huhu. känns verkligen som jag har en massa tur just nu .. :) liksom gbg-resan är så nära att bli bokad och blir förhoppningsvis det imorn! tåg med anna.. loovah <3 åsen.. maybe babe justin timberlake :) å jävlar va kul det kommer bli!
och imorn birthday party hos bebbs .. Anna har fyllt år och bebbs fyller så då harom tillsammans ;) fett najs och kommer nog bli mkt kul eftersom det kommer vara fiiint väder i morn me :)

hoho nu äre sängen snart. fan har massvis med bilder att ladda upp .. haha ;P ojoj.. glad är jag i varje fall och då spelar inte någonting nån roll =) hoppas ni andra me är gladaaa.. sommar sommar sommar, allting är så mkt bättre på sommaren..

men mitt i allt det roliga och underbara finn s givetvis något mindre bra. inte alls bra faktiskt, fittdåligt. liksom OK att skolan slutar snart, men då försvinner och gamla klassen <3 och miiranda <3 :( alltså hjärtat, du måste komma tillbaka.. lr du får inte fara.. fattar du inte det?!?


hejsvejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback