I don't care if we will be friends forever

det är ändå inte samma sak!

kan ni förstå det? jag har gått ut nian O.o jag kan inte förstå det själv och vill inte förstå det!
har nog aldrig gråtit så mkt i hela mitt liv.. fyfan.. hela dagen har varit fylld av tårar bakom ögonlocken ^^ men under och efter skolavslutning bara rann det .. så jävla hemskt att lämna alla och att mirri flyttar. man har ju vetat nu ett tag att snart äre slut.. men nu inser man att det verkligen är det.. Mirri kommer inte sitta bredvid mig varje dag i skolan, hon kommer inte skratta med mig lika ofta, inte skjutsa mig på moppen, aldrig någonsin springa en orientering med mig... ok ok hon dör inte :) men endå.. varje lov hon inte kommer hit ska jag åka till henne =) det är ett som är säkert! du är iaf väldigt betydelsefull och speciell honeeeey <3<3 tur att jag har nina kvar här hemma.
och tänk bara alla andra i klassen, som flyttar och går andra linjer.. även fast jag inte är så bra vänner med dem så känns det fan.. uscha >< asså till och med dem som man "bara" gått 3 år med kommer man sakna.. de är ju flera som flyttar åså ;S
våra mentorer var iaf så snälla och gav oss tårta på morrnen =) fina kort också! och en ros :) fick tre små söta rosor av min anna flicka <3 och en ros av min underbara elin :) så gulligt av dem =)
sen så var betygen iaf bra =) lite bättre än förra året ;) haha..
ja och visst är det skönt att ha gjort klart grundskolan. nu har man gymnsiet att se framemot.. jippi. verkligen! bara 3 år kvar till studenten ;)

och balen igår var jättekul och alla var asfina och man ba njööööt =) asså så kul när alla klär upp sig .. vi käkade väl duglig mat hih och efterrätten var rätt god =) sen dansade vi hela kvällen och ojoj vad man hade ont i fötterna, och ännu när man vaknade. kom hem vid halv 2.. då vare duschen .. så blev bara 5 timmar sömn inatt. får ta igen det på tåget i morn :)

nu måste jag sluta tänka på att klassen som jag haft i 9or inte finns längre och förstå att det är sommarlov ffs. det känns som att det är en vanlig helg och på måndag ska vi till skolan igen. men så äre icke. i morn tar jag tåget till göteborg. jag vet inte om det är bra lr dåligt.. antagligen är det bra för jag kommer förhoppningsvis ha så mkt annat att tänka på .. =) så det blir nog bra..

ta farväl och gå vidare..!

i morn ska jag klippa mej också =) nu måste jag gå och packa. ska försöka hinna umgås lite med nina och mirri ikv också <3 sjukt vad jag kommer sakna dom i sommar.. every single day som vi inte ses.. men när jag kommer hem får jag umgås me dom igen =) mkt mkt mkt :D
bye
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
kärlek till er alla <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback