I'm so glad that..

Igår åkte vi till boden, sov hos farmor & farfar och så var det kusinen som döptes idag =) kyrkan, smörgåstårta, tårta, släkt åsånt :P hah.. :) det var väl trevligt , men kanske hade jag behövt stanna hemma och fixa lite och packa åså., fast ah, det var kul att träffa kusinen som bor långa vägar borta i gbg och se lilla Jack och alla andra också så =)
Innan vi skulle åka igår letade jag mina svarta leggins, å jag hittade dom ingenstans. såklart när man slutar leta, efter att ha gjort det hur länge som helst och verkligen överallt, så hittar man dem mellan ett par jeans! :P haha fan det är alltid så .. Jaja..
Idag insåg jag att balen är om 3 dagar :O känns som det har gått alldeles för fort allting ..haha =) och sen är skolan också slut ..och då blir det göteborg.. ooh :)
ah har inte så mkt att skriva egentligen =) jag ser framemot sommaren och den kommer bli fett najs ;) haha. trött börjar jag bli också så blir nog sängen snart. och jävlar så härligt börjar 10 imorn. men har orientering,fast ska ju springa med min elitidrottare MIRANDA ;) så kommer ju gå galant as usual! :) hihi + att vissa gick ju i orientering när dom var små 8-) haha ojoj.
sen tisdan äre bara nåt i sandviken med klassen oso =) börjar 10 då me..
på fredag ska jag klippa mej. har funderingar över att klippa lugg =) lite sån där spretig , tpy inte hellugg utan ja svårt att förklara men jag vet exakt hur det ska se ut isåf :P får se hur det blir..

I'm so glad that she's my little girl. nananaaa =)
picture with me and you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback