say my name

gammal men mysig lååt med destinys child =) hihi..
Idag var det bara två lektioner, idrott och so. dock var solektionen 2h lång :/ kollade en aslång film så jag sysselsatte mej med att sova, läsa nån "tjej"bok som låg där, gå ut och snacka med anna & vanne en stund och sånt där ^^ haha.. ah sen efter skolan käkade vi bara, slutade ju vid lunch så. jag nina och mirri gick på badet å solade. så skönt när det har nya solarier =)
hann precis komma hem innan jag for till Anna igen. och gud alltså förstår inte hur jag ska klara mej i göteborg med henne asså ^^ haha,. lr hur vi ska klara oss ;) vanessa kom också dit och hon fick mest lyssna och kolla på när vi bråkade/disskuterade/tjafsade/slogs/catfightades osv.. haha helt sjukt vad vi alltid ska retas ^^
men jag sa såhär när det kom hen "gubbe" i bar överkropp ba "hetto" ironiskt då.. sen ba "kan man säga så, hetto?" anna: det lät som en blandning mellan fetto och het typ :P haha. ja sen så när dekom hem tjockis så sa ju typ lite halvhögt "hettooo" och vanne å anna bara kolla på mej. jag typ O.o. så dom ba. de lät exakt som du sa fetto och han hörde typ det.jag ba, men och? anna typ , fan va taskigt å säga så. ja ba men jag sa ju inte fettoooo! hallo :P dom ba, men de lät som de XD så ja vi disskuterade det kanske i en kvart lr nåt ^^ hahaha. och våra minnen är inte vidare bra heller kan jag ju säga . hoho. vi får väl koncentrera oss på shopping och nöjen i göteborg och glömma allt annat så ska de nog gå bra :D haha
och ja innan det slog vi halvt sönder våra mobiler, jag lyckades bla träffa hennes panna med min (A) och tappa halva mitt mobilsmycke :P haha . ojoj..

lämnade dom vid 8 tiden för jag skulle packa .. måste börjas i tid eftersom det kommer bli lite stressigt med bal/avslutningar och andra stuffs. =) har kollat den nya serien psych ikväll också. nice, men förstod den inte riktigt. haha, goddag yxskaft som mami brukar kalla mej ;P

det känns verkligen inte som att det bara är EN vecka , precis en vecka, kvar tills vi ska sitta på ett tåg till göteborg O.o det var liksom förra veckan vi bokade resan. haha känns som att det är iaf en månad kvar, om inte mer.
och skolorna slutar snart också.. kan fan inte tänka på annat än att mirri ska flytta.. idag duschade vi sista gången på sjöpen efter idrotten tex. vi hade våran sista solektion någonsin tillsammans. på onsdag kommer det bli sista dagen vi är i skolan tsm.. på torsdag är typ sista gången vi ses med den vänskapen vi har nu :S jag sticker till göteborg på fredan och när jag kommer hem, vem vet vart hon är då ? :P måste verkligen hålla kvar kontakten. jag ska skaffa halebop (vilket jag inte gjort än eftersom min cepetelefon är operatörslåst) ja sen ska jag ringa henne ofta ofta ofta! =)
usch, varför kan man inte stanna in this moment forever? okej, det skulle nog inte var vidare kul med inga förändringar alls. men endå. jag har gått med denna klass i 9 år nu. det är mer än halva min livstid! :P ska de bara poff vara borta? ah, antagligen. så blir det gymnasiet tre år. och vem vet vad som händer sen =)
hm, måste sluta tänka så mkt :P jag måste.. fokusera på vad som händer just nu.. packa till göteborg och fixa inför balen exempelvis =) hihi

en nina en miranda och en jag på bio =) I hope..
As we go on we remember all the times we had together and as our lives change come whatever we will still be friends Forever..
image33


You know though nothin' come easy, you gotta try real, real hard
I tried hard, but I guess I gotta try harder.

Ibland kan jag undra
Hur vardagen sett ut
Om man hade haft tur
Och fått va' med nån som du

jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
va lätt att fånga nu


tillsist är det bara nåra saker jag måste ha! :P

eller iaf skulle vilja ha :) typ dream on med det där armbandet, asdyrt ;) men den första tshirten ska jag köpa, fast med nåt annat tryck. och de andra grejerna får jag se hure blir med =)

nu ska jag gå och packa lite och sen sova. yummie =)

gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback