- tisdag

Hm, hade ju tänkt fixa mej lite iaf i morse, men icke.. mamma ringde å väckte mej tio över 10  å då bare 35 minuter tills vi börja.. så fick stressa, blev mjukis kläder å no makeup som vanligt ;p kom dessutom lite sent .. =)
på eng. gjorde vi mest ingenting.. sen på tekniken jobbade vi lite å sen gick jag till skolsköterskan.. han , doktorn som var där, kollade i min hals och tryckte på nåra ställen å fråga om de gjorde ont. vilket de gjorde. åsen sa han typ bara att ja skulle få penicilin.. så snabbt gick det att se, tydligen :P haha, skönt att jag förhoppningsvis kommer bli frisk efter det hära då :)
senare hade vi en lång so-lektion.. där blir man verkligen pumpad med information :/ som inte vill stanna kvar ^^ hihi. aja blev iaf väldit trött då , tror jag blir så trött eftersom ja inte är frisk åså. jobbigt.

efter skolan har jag vart på stan med mamsen :) köpte grejerna från lindex, hämtade penicilinet och var på ericsson å reklamerade min t-shirt som trycket blivit helt förstört på, det gick bra iaf ;P

nyss tog jag å svalde första penicilinet, haha hoppas nu det gör mej frisk :D
ska kika desperate housewives nu, undra näre är säsongavslutning? de är iaf tur att den är under sommaren, annars hade jag nog inte överlevt..
som mirri sa om sitt hår.
"jag måste hem å tvätta det"
"nää varför då, du kan ju ha de bara på genrepet"
"nej jag håller ju redan på att dö nu .. och jag dog i morse men jag hann inte tvätta det" XD hahhaha de lät såå gulligt när hon sa de :D jag dog i morse men jag hann inte

hejdå =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback