åh ><

Kom just å tänka på att.. sv rapporten ska lämnas in på fredag, jag har inte hunnit ens halvvägs :O gör jag inte något på den idag betyder det att jag måste göra klart hela på torsdag eftersom det är bra-dagen imorn.. jag har faktiskt funderat på att inte göra den alls och inte lämna in den, eftersom hon inte kan sänka mej. haha, men får väl göra den hyfsad och lämna in den på måndag. alltså ännu en helg med plugg som jag inte kommer plugga nånting på ^^ yeay!
ånej, kom på att vi har matte prov på torsdag (A) hehe. jag har inte pluggat nåt alls! gör jag inte det idag kommer jag inte hinna i morron heller .. hehe, fast patrik sa att provet inte spelar nån roll för mej.. han kan inte sänka mej så =) å när ja frågade sa han. "ja men, du kan ju skriva provet iaf". haha .. så ah, de lär nog bli.. inte ens vg på de provet. :)
jag har verkligen lagt av me skolan nu.. men som nån i min klass undrade, varför jag överhuvudtaget var i skolan? xD haha eftersom de kan ju inte sänka mej till ig i alla ämnen :O å eftersom ja ska gå samhälls kommer jag ju in på det hursomhelst.
när jag tänker efter har jag ingen tid för pluggning alls. haha =) för om cirka en timma börjar desperate h. och innan de måste jag hinna med en prommis .. så typ , hej sämsta matteresultat ever! men ärlit talat, bryr jag mej faktiskt inte :)
juste idag lämnade jag in eng. "uppsatsen" också. typ den jag hade behövt lägga ner mer tid på.. så jag inte sänker mej, tror hon kommer gör det faktiskt.. men aja får la se hur det går.

cyklade en snabbis till sanviken igår-översvämmat ^^

image27image28

annars har jag inte pysslat med mycket idag.. spelade lite synt med brorsan.. haha ^^ inte lätt asså. lr det är ju lätt om man bara hade nån å lära sej av. men av mitt minne kom jag iaf på början till den blomstertid nu kommer :D hehe.
jag hatar verkligen att vara sjuk.. det finns inget värre , inget mera instängt.. så varför måste jag vara det all the time O.o usch.. finns inget å göra typ, kan knappt vara ute .. döh ._. men när jag blir frisk då jävlar, jag ska springa tills jag svimmar å nöta solen tills jag är pepparkaka. det är ett som är säkert! plus att jag ska åka till luleå :) och SJUNGA jag ska skriiiiika tills min röst är borta och då ska de inte vara pga förkyldning :)
fina planer jag har!

juste måste köpa juice och fruktsoppa. har blivit helt galen i fruktsoppa. å självklart chokladflingorna. får säga åt mamma å fara å handla.. å äntligen desperate ikv <3

bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback