dans dans dans

meeena. asso dans typ 6 timmar idag :S och jag som är förkyld som bara den! asso gissa hur ja kommer må imorrn:/ knappast bra asso.. är trött som jag vet inte vad .. ja alltså..
vi började kl 8 as usual, hallå hur fan kan man sätta en sån tid? kan väl iaf börja halv nie :/ mm iaf så hade vi mentortid först. sen kl 9 dans till 12 . sen vare typ matte, teknik och engelska.. hände det mkt vettigt på de lektionerna ? knappast.. alltså jag är så skoltrött så det är inte sant åsen tänker jag typ. äh men det löser sej, men det är det de inte kommer göra, ja kommer typ sitta där och inte ens ha börjat med nånting när de ska vara inlämnat. 
typ imorn är antagligen ingela här och då ska vi antagligen också lämna in sv rapporten. jag har fan inte ens börjat med den inte nånting! men jag orkar inte, jag orkar verkligen inte..
kanske skulle det ha blivit gbg nästa helg, men det verkar inte bli. knappast bättre.
mm åsen dans ikv då igen.. kl 7 å kom hem nyss. asso de var faktiskt kul där de var de =) (dock inget jag skulle sysselsätta mej med särskilt ofta.. ;P)  men med tanke på hur ont i halsen jag har just nu borde ja ha skippat det ;P jaja får se om jag ens ids gå till skolan i morron..

det känns som att allt tar sån tid, jag hinner typ inte med nånting. jag vet inte vad jag ska göra åt det :S iofs vet ja vad problemen är, lathet + datorn ingen bra kombination.. jag ska typ låsa in datorn nånstans och kasta nyckeln..  haha lett att jag skulle klara mej utan den =) men de är bara de, när den väl står där så liksom .. haha äh ingen bryr sej å jag är allt för trött för att ens veta vadjag skriver om.

nu äre typ bestämt vad vi ska sjunga på avslutningen också. sista avslutningen med alla.. det kommer kännas sjukt konstigt att sen börja gymnasiet med massa andra människor :S lr  jag vet inte hur det kmr bli, typ de första veckorna? kan inte ens föreställa mej.. miranda min panda du får inte flytta <3

nu äre sängen .. (:
en sista önskan make me fukking frisk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback