DET vann eurovision

Ja det vann melodifestivalen :/ kom vi fram till , för vi såg inte om det var en tjej lr en kille så det fick bli ett det!
 och fan ta the ark, asso om vi hade skickat måns dit hade vi vunnit ju :) men fan heller när den där saken slänger av jackan.. alla ba HJIELP åsså röstade ingen!

iaf så ..
vaknade 1 i morse, skönt att sova ut :) sen typ duschade, åt frukost.. fixade mej.. sminkade mej helt på väldigt länge. typ foundation, rouge, eyeliner,ögonskugga å hela köret.. haha ;)
sen for jag till Mirri typ vid 4. Nina kom dit sen också :)  halv sju for ja å Nina hem till mej å käka..
sen tillbax till mirri och var där en stund. åsså typ for vi å mötte Natta å Tilda vid kyrkan åsen till gojjan+statoil å köpte chips å godis :) så for vi till mirri å kollade eurovision i hennes husvagn ;) haha värsta stora tvn. not! men det dög. var då så mysigt så ;D hihi.. sen mitt i allt for vi å skjutsade hem natta å tilda sen tillbaka till husvagnen .. och kollade klart röstningen som var dötrist eftersom sverige typ låg sist.. men men. å serbien, asso snälla. vi bara dog för hon var så ful.
när eurovision var slut låg vi där i typ en timma å kolla på nåra dåliga filmer. helt trötta men orkade inte cykla hem.. så jag kom hem typ nyss :P haha..


nu äre tvätta bort sminket uscha så jobbigt, men måste göras. åsen sängen!
imorron blire vilodag + pluggning måste börja med sv rapporten!

godnight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback