I don't care what you might think about me

jason mraz - geek in the pink <3 bästa låten just nu å nöter den hela tiden.. synd bara att min mp3 är trasig :/ det är jävlit irriterande. är ju så van att alltid ha med den i fickan..
och så irriterande att allt från HM tar slut! alltså jag vet inte när eller hur jag ska lära mej att man inte kan vänta med att beställa därifrån.. två av de sakerna jag skulle beställa är slut, det blir alltså ingen beställning för mej. :)
föresten har jag tänkt såhär, att jag sparar alla mina pengar just nu och köper inga mer sommarkläder , sommar är ändå kort och jag har ju kläder så ;) man går ju i princip bara i nåt linne å shorts på sommaren. så det klarar jag mej på. ådå har jag pengar till hösten och då ska jag ta med mej pappa å åka till sthlm å shoppa loss ;) haha. lär ju han gå med på också.. haha;)

i sommar vet jag inte vad vi ska göra.. det blir nog iaf en sväng till stockholm med vanessa <3 sen tjötar moster på mej att jag måste komma till gbg, hej det tackar man ju inte nej till? ;P
sen blire sthlm med the family också.. de ska på konser å jag, ja vad ska jag göra? :P haha bara njuta av sthlm typ =) sen ska vi åka nån annanstans också. ingen aning om vart, de snackar om mallorca/bilresa i europa lr i sverige/london/ osv... hahah.. vi hamnar väl typ i nån varm bil efter nån dötrist väg.. haha nä nog blir de säkert bra =) bara jag får vara söderut och med fint väder <3
sen  kommer det nog också bli alhamn med kussarna å mormor :)
haha kommer nog bli en kul sommar ändå..

Ikväll är det bra dagen.. tack vare den fick vi sluta tolv idag och är ledig 5 juni =) så kan väl plåga mej igenom en kväll med massa gubbar å tanter för det ;P
jag nina å jossi (är så van att mirri också kommer med här automatiskt haha) vi ska iaf vara "värdinnor" hahaha slappt ;).. eh för vi kommer ju verkligen göra så vi får sååå mkt pengar  :D yep..

asso jag har så stressigt nu för tiden så jag knappt hinner duscha längre haha, det är iofs inte sant.. ^^ men ja måste iaf gå å duscha nu. mitt hår är en enda tova alltihopa =/ haha, nära på å bli dreads ;)

dtutu.. ciaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback