saturday (:

härlit väder är det idag! :D varmt så länge man inte känner vindarna.. synd bara att jag inte är fullt frisk ännu och måste plugga :/
I morse vaknade jag tio :) låg å kollade på bilar.. love that movie <3 den är för skön ;P haha.
sen fixade jag mej lite.. orkade inte sminka mej lr så :P och gick till Ida! :) hon tog ju konfirmationen idag. haha religiös hon är ;) lr hon kanske bara ville ha lite presenter? ;) who knows.. iaf var jag där nåra timmar, fikade å prata om allt möjligt. har inte umgåtts med henne på riktigt länge nu.. skärpning, de måste bli oftare asså =)
sen har jag varit duktig å jobbat lite på tekniken, uscha altsååååå.. det är bara för trist. tur att skolan är slut snart! =) sen blire gymnasiet.. jippiyoyo.. hehe måste flytta andra året =) ska göra det! måste bara skaffa mej tillåtelse (A) och apro på gymnasiet så äre fan inte länge kvar tills vi knappt ser mirri längre. det. vill jag inte ens tänka på. så vi undviker det, tack!
nu har vi middagsgäster här och barna sitter å kollar på film =)
egentligen skulle jag behöva plugga, dels därför jag inte är ute å röjer ikv ;P ghaha, men plugg blire dåligt med.. orkar inte bry mej om betygen längre. hade jag insett för ett år sedan att betygen inte speler nån fucking roll om man ändå ska gå samhälls hade jag nog inte haft så höga som dom är nu .. känns liksom som om man gjort allt i onödan :P haha what ever ;D
nu äter jag gooowdis och de borde jag verkligen inte med tanke på att jag vart sjuk i sammanlagt flera månader under vintern = tjööckis ^^ hahah. till sommarn blire å träna järnet iaf! och satan om jag får ont i halsen till hösten, då jävlar ryker halsmandlarna. :)

haha, föresten
KLICKA
gästlösenord: jempanärbäst

hejdå (:

23.12
nina berättade nyss att när vi gick i trean så hade vi att man fick betala om man svor. kanske fem kr lr nåt.
å då skrev jag NAF på ett papper och bad alla läsa det högt baklänges XD
hahahah seriöst, hur störd får man bli ? XD fast erkänn de var lite smart? ;)
"Nina säger: å så sa jag typ, Fan, å du typ haha nu måste du betala ;D å jag typ neej fgör du lurade ju mig, å du ba, jo men du måste betala ändå jag hörde ju att du sa xd"

hihihi ojoj . var bara tvungen att berätta för er =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback