sommar (:

hoho inte skrivit på ett tag nu. och det har hunnit bli sommar. alldeles för härlit asså.. :) typ aaasvarmt ute idag!! =) love it!
och vad har jag pysslat med dom senaste dagarna då? frisk är jag för fullt. så träning i måndags, 3 km på idrotten i tisdas + träning på kvällen. och vilodag idag :) sen är jag klar med allt som ska lämnas in till skolan, fett skönt!
i morn hoppas vi på en slapp dag vilket jag tror de kommer bli .. tar sovmorron en timma och skippar matten ^^ har ändå gjort klart de där provet vi fick, han sa att de int ekunde sänka ens betyg å de hoppas ja verkligen. inte ens öppnat boken till det kappitlet och skrev typ bara frågetecken på alla tal ^^hehe orka bry sig om provet ändå inte kan sänka en.
mjo sen kollar vi flykten från sobibor, uschaa hemsk film om typ auschwitz och de där.. de värtsa med den är ju att den är sann. aja de är iaf på engelskalektionen. så slappt :) sen har vi typ bara betygsnack på tekniken och musiken är  inge jobbig. hoppas de är fint väder i morn me. då ska ja vara ute hela daaagen. lr nae. hehe. ska och sola efter skolan med Nina <3<3 och sen till ANNA, födelsedagsbarnet! som äntligen blir fjortis :) hehe :P
på fredag blir det luleå minsan . men nina och anna. mina pärlor =) hoppas på att anna följer till gbg i sommar också, skulle vart riktigt nice!

nu äre duschen och sen sängen på ett tag.. som sagt, sovmorron i morn. inte så länge ;) en timma, till 9. men endå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback