die bitch, die

igår blev det en vilodag, sov till klockan ett, 13 timmar igen alltså. behövdes verkligen =) sen tittade jag på tv resten av dagen innan jag fick skjuts till träningen för att kika på den och sitta å prata med Joanna som inte heller var med. Fick också en träningsdagbok som jag måste skriva i eftersom basketen är mitt indval.. haha, vi får väl se hur det går med det.

idag tog jag mig i alla fall till skolan. fick skjuts av mami så slapp gå till bussen, haha. men kan ju inte påstå att de var nåt av värde precis. fick genomlida skoldagen med ett ont knä och folk som tittade konstigt på mig när jag gick i snigelfart upp för trapporna. alltså jag tänker, men nå kan jag väl gå vanligt? åsså prövar jag och det är stört omöjligt, går verkligen inte att sträcka ut benet.. råkade göra det idag och höll på att avlida, sjukt ont. börjar fundera om det är något annat än stukning?! så jävla suuuurt alltså. fan alltid ska man då ha otur..
har fått en tid på torsdag till nån sjukgymnast som ska kolla på mitt knä?!

så det blir nog ingen skola i morn, har ju bra orsaker för att slippa =) och just nu gör jag allt för att slippa det där.
men ikväll är det ju iaf dh, det gör en alltid på bra humör! :) såå kärlek alltså.

Mirri du är den enda som förstår ♥ och nu är det inte länge tills du kommer hit :) saknar dig som bara den!!

aja ciao :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback