It's amazing how someone can break your heart, but you still love them with all the little pieces.

Idag är det ett väldigt intressant inlägg :) so keep reading

Idag vaknade jag halv sju, det är alldeles alldeles för tidigt! helt klart. kollar ut genom fönstret och det är fortfarande natt :/ det är inte meningen att man ska gå upp på natten! men fick i alla fall inte stressa, för skippade sminket. =) typ tredje gången utan smink på 6 veckor ?! sjukt, det brukade vara tvärtom. om några veckor kommer mina ögonfransar vara borta :'/ hehe , just därför ja är utan smink nu :)


idag efter skolan så var jag malin och josefin alldeles för nyfikna hur bussen egentligen körde när den kom till sjukhuset och vi fick också veta det idag. svisch förbi sjukhuset stannar vid dagiset som är där nära och undrar vad vi är för idioter som sitter kvar?! "vart ska ni egentligen, ni får gå av här, det här är ju slutstationen" vi ba. omg omg omg, pinsamt pinsamt pinsamt. kommer aldrig åka buss annat än till skolan och till mig! hahaha.  sen fick jag gå enda till anna i iskall blåst.
och vet ni, vi satt bakom en sån där som vart livvakt åt sadam hussein ;o;o läskigt läskigt. uäh, han luktade inge gott heller.

jooo jag har vart på stan också idag och bokat frissatid och hade sån jävla tur, bättre tur får man leta efter lixx. var verkligen tvungen att klippa mig nu på bums, så jag går till frissan säger vem jag vill klippa mig hos, och vet ni vad hon säger? :O "hon har ett återbud imorn klockan 4, vill du komma då?!" jaaa så klart:) kunde inte blivit bättre!
sen kom pappa och hämtade mig från stan, jag är tjock..

idag hade vi träning och till helgen har vi match, kul kul kul typ. :))) och vi har nog aldrig varit, på längre iaf, så många som vi var på träningeni idag, hela 12 st :o
bara jobbigt att vakna klockan 6 på lördag åså osv osv osv.  men men . är i luleå så vi ska åka tåg.
våran match slutar typ halv fyra. EN TIMMA SENARE går tåget hem :S:S vilket innebär att vi inte kommer hinna duscha =) JIPPI typ, nooot! uäh :/ en hel tågresa helt svettig. för man hinner inte duscha , byta om , äta och gå till tåget på en timma . inte om man spelar i vårat lag iaf :) hinner nog ingen tjej.
och vi ber till gud att höken, visst vare dom vi skulle möta?!, spelar manman. vårat zonanfall </3 typ. hehe , intressant.

eh ja och imorn ska jag och sola med vanne innan träningn =) behövs ju kan jag säga!
nu äreee sängen nästa!

Godnatt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback