jag vill berätta för er

att jag känner en bot! hehe, har lyssnat nu en massa på den låten . den är härlig :D

ingen speciell dag idag, skolan, allt ungefär som vanligt. lite annorlunda nu men helt OK! :) bättre än förr I guess. mm sen hann vi i sista sekund med bussen och när jag kom hem har jag bara kolla tv , i väntan på Anna. hon skulle komma snart. sen blir det träning ikv :)

jag har bestämt mig för att jag ska bli grym på ps, eller nästan ps, gimp heter det. men är ju också ett fotoprogram, liknande =) nu gällere bara att öva öva öva och ha a lot of tålamod!
jag ska lära mig spela gitarr också :D hehe, vem nu som ska lära mig får vi väl se, bara att ta någon av jespers kompisar , de kan ju de där.. spelade gitarr idag på musiken och var faktiskt riktigt duktig :D alltså, jag hann ju i alla fall med 2 av 3 ackord ! ;)
jag är inte så van än bara, fick en blåsa på tummen när ja spelade. ajaj.haha =)
 en gång förut bestämde jag  ju mig för att lära mig spela gitarr och det gick som det gick. om inte annat får jag väl bli självlärd. kan ju gå det också :D

Hehe ibland ska man nog tänka på konsekvenserna av det man gör, men detta kommer bara bli för kul att se hur du tänker fixa dina misstag =) å inte är det ju jag som lider i alla fall!

see ya! tjingKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback