music is what feelings sound like

och jag trodde nog aldrig att jag skulle lyssna på magnus uggla?! men shit asså, tog ett tag innan jag ville inse att de faktiskt är han som sjunger pärlor åt svin och jag som gått runt å hört de låten på stan. och tänkte, omg vilken skön låt.. och iofs, om man lyssnar så hör man ju att de är han. men önskar de var en snygging ist. men inte.. :/ hur som helst måste jag erkänna att jag gillar låten! =)
å så jävla <3 på p3s digilista, deeet är min musik smak om något! man kikar in där nån gång då och då och laddar hem alla nya + lite till , så har man underbar musik i en vecka.. :)))
det är bara en ipod som fattas, min saknad av dig är obeskrivlig, nu ligger du i min låda och är trasig. men jag kommer aldrig glömma dig och våran tid tillsammans :( <3

image186

joo back to normal, var ju hos sjukgymnasten idag.. hon sa att det förhoppningsvis bara var en sträckning i knäet =) som jag alltid försöker göra , se det från de ljusa sidan, så hade det ju kunnat vara sååå mkt värre. fast nog äre tungt alltid.. menar, kommer typ ta flera veckor innan de blir bra .. arghhh! jag är SÅ nära att slö sönder något.
hmm, hon gjorde ultraljud på mitt knä också , haha! och sprayade kylspray som jag har köpt nu och är  <333  usch annars äre så obehaglig känsla mest hela tiden. :/
nånå

efter besöktet där skjutsade mamma mig till skolan och jag hann med en sv och ma lektion . sen kom mormor och hämtade mig eftersomft idrotten ändå inte var någon ide. =)
och jag hade inte ätit någon lunch så då for jag och mormor på sofias kök, muums! =) sen gick vi på stan lite. åsså skulle mormor till kullen nånstans å boka julbord. så ja ba ok kan följa har ändå inget bättre för mig (fucking knee).. så ah vi åker dit och hittar knappt stället som ligger helt öde.. så går mormor ut å försöker prata med tysken som har hand om stället..
å mormor kan noll engelska, så hon hämtar mig.. å ja ba eeh får stå där och skämma ut mig med min inte allt för bra engelska och att man glömmer vad allt heter gör ju inte den bättre. haha x) äre nåt jag borde vara bättre på så äre engelska! iaf å prata =) i nästa liv kanske?!

sen har jag legat i soffan , rört mitt knä och kollat tv i 3 timmar. hrmmm , vilket liv. så roligt, naaaat.
men vad ska man göra? snart går jag fan åt å prommar med mina krycker, innan det blir mig man slaktar till julbordet. lr så inte..

imorn , kort skoldag, sen helg! aaaah, alltid lika härlig feeling! =) och veckorna går snabbt.
då hoppas vi på en supersnabb vecka nästa vecka, för sen kommer ju miranda min panda!! <33

nu borde jag sysselsätta mig med något vettigt..!

har ju glömt att visa mitt snygga matchställ ;)och såhär snygg är man när man är hemma hela dagarna :A
image188


bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback