vi vann

jaa , det gjorde vi =) helt underbart.. speciellt eftersom vi förlorade båda matcherna mot dom förra året. men nu jävlar vad bra vårat anfall och försvar fungerade :) 58-32 blev det, mycket bra! kunde ju inte ha blivit mycket bättre start på säsongen ;)
och vad hade vi gjort utan Hanna?! seriöst, jag älskar henne och hon gör alla poäng och det litar vi på att hon också gör!! :) vinsten är tack vare dig, med lite hjälp av oss andra ;)
men nu efter att stigit upp klockan 6 imorse, en hel dag i luleå och en basketmatch så är jag helt slut. uhäh. lyckades också stuka knäet i slutet av matchen , hur fan då undrar man ju?! bara av att springa lite typ. ;s hmm.. så nu göre lite ont och jag går som jag vet inte vad =)
men annars gick matchen bra även fast jag är förkyld. och vi hann till och med duscha efter matchen ;) hehe när hälften duschat kom vi på att vi hann tvätta håret också, så jag gjorde det. men de flesta var very ofräscha;) HAHA.
och annars är det så mysigt att vara på resor med laget ! =)

nu vill jag bara krypa ner i min säng och sova, men har inte ens orkat ta mig uppför trappen än, ska kolla lite tv, nån film, innan jag kämpar mig dit upp =)

tjingeeling


Kommentarer
Postat av: anna

jaa vad fan hade vi gjort utan henne :S

2007-10-15 @ 21:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback