when I see your smile and know it's not for me, that's when I miss you the most

igår var det äntligen prisonbreak igen, iiih loveee <3 det kanske är lite tjötigt , men jag gillar det =) och idag var det desperate housewives.. fast egentligen har inget av de gjort mig gladare, trots att de brukar göra de.

det finns ingen värre känsla än när någonting inte är som man vill och man kan inte göra ett skit åt det!
som när man är förkyld och de man mest av allt i hela världen vill, är att träna.. eller när knäet blir fucked up och det är just då man vill ha kul , ut vart som helst och bara leva, så måste man sitta inne ist? eller när den man älskar och bara vill krama resten av sitt liv inte vill desamma..
känslan är inte alltid likadan, men den är oftast lika jävla hemsk! faaaan!

anyway, jag vet ju att det kommer bli bra i mitt knä men jag orkar inte det. jag orkar inte att något annat dåligt händer när det redan är jobbigt nog.. och jag orkar verkligen ingenting egentligen.. jag vill typ shoppa, men heeeey får jag det? nä, mitt knä är ju som sagt fucked up. hiho


jag hade noll motivation till historian uppgfiten som skulle göras tills i morn, men lyckades ändå göra den. helt jävla otroligt, plötsligt bara gick det. och imorn måste jag plugga till matteprovet..

idag i skolan på samhällsen så ska jag å ronja vara moderaterna i en debatt typ, så vi ringde till en moderat idag, å fan vad han snackade x) en timma satt vi där och turades om att frösöka hinna skirva ner allt han sa.. fick iaf svar åp alla frågor, så nu kan jag lära er något vettigt ;) önskar fler människor var vettiga och inte röstade på sossarna.. hehe, erkänn jag lät värsta smart där också?!

joo och min sh lärare berättade idag när han såg att jag var vänsterhänt.. att vänsterhänta, var de flesta massmördarna, mentalsjuka och konstnärer. jag funderar stark på att bli det där första! finns många jag tycker borde dunsta..och GRATTIS jesper storebror :)  äntligen 18 , fan vilken frihet. jag längtar..
så de blev lite tårta idag, fan jag var inte alls sugen egentligen. haha ovanligt..!

sängen nu på bums! jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen..! tjingeling

föresten snart kommer mirri :) jiiihoo ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback