Whoever says friendship is easy has obviously never had a true friend

godkväll mina vänner =)
idag är mitt knä lite bättre än igår , men igår var de hemskt eftersom de gjorde ultraljud på det.. så idag är inte lika mycket ångest iaf, uääh.  hrmm. sen jag slutade skolan har jag varit hemma och kollat tv i typ 3 timmar och dator ungefär lika mkt =) en sak är säker, kommer vara så jävla less på slappandet när mitt knä är bra. men just nu har jag inte mycket att välja på.
Anna hade tydligen tagit en trip till luleå idag, så fuskit.. snart kommer hon hit, behöver verkligen sällskap! annars kommer jag typ glömma bort hur man umgås ;O å då får jag se några av hennes inköp också =) 

joo juste, nu har jag äntligen kommit mig för och börjat använda min telefon som mp3, det är ju en musikmobil så måste ju använda den till det också.. och då när jag ligger här i soffan, så slappt det bara kan bli med datorn bredvid mig, och lyssnar på musik, så ringer anna.. så då svarade jag i handsfreen, första gången jag snackade med det ;) cooliish! hehe och för nån dag sedan hade jag ju videosamtal med hanna.. det går frammåt! om det nu är något bättre vet jag inte ? :P lite häftigt iaf..

hehe när man gör noll på dagarna får man ju skriva om detaljerna :) nånå jag ska inte sörja, jag kommer inte leva såhär för evigt. alltså med ett knasigt knä =)


hehe och när vi ändå är inne på ointressanta saker, min bilddagbok är 1 (finns ingen ett och etthalv knapp på denna dator) och ett halvt år idag ;) DEENI! och äntligen har folk börjat inse hur mkt bättre bd är än pixbox =)
och denna snyggingbilden är made by josefiN ;)
image189


nuuu blire lite idol och mycket prat med anna..! kaatjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback