you give a little love and it all comes back to you

imorse var det allt annat än lätt att vakna, snoozade i 40 min typ . hehe tur att man ställer klockan tidigt.
men rusade i alla fall upp till slut och sminkade mig i sömnen typ, ögonen var då knappast öppna x) haha. hann ändå med allt så det var lite bra :)
skoldagen har varit, bra trots alla lektioner?! haha :) kan inte komma på nu vad vi har gjort ens, jag går lite trögt när jag är trött. eller jo juste, vi fick ju en ny spanska lärare idag . imelda iran, hrmm! "hej nu jag lära er spanska, på alla länder finns det .." typ så snackade hon,hon kunde inte svenska och har jobbat i enen kiosken x) haha lyckat detta kommer bli asså, precis som med tyskan.. det enda jag kan är typ, Guten tag, Ice heisse Jennifer.. :) hojjaa.


har gjort en beställning på hm idag också. =) very nice och behövligt, det är väl ungefär det jag har pysslat med hela dagen. lite tv åsånt också . tur att jag sysselsatte mig med nåt i alla fall annars hade jag somnat fort som bara den på soffan =)

gäspar typ sönder nu, och det känns ju inte bättre att vi börjar åtta imorn också :/ men det är faktiskt snart helg . tiden går fort när man har roligt , så jag får väl se till att ha lite kul ;-)

haha idag stod det i tidningen typ att "statoil är just nu ett ställe där ungdomarna hänger, därför har kommunen bestämt att nåt hus i mbgt ska bli ungdomsgård" hahahha. hallå liksom?! lyckat va? ;)

ska sticka på träning på malmsta snart, hoppas på en inte allt för sur tränare och många på träningen, då brukar det gå bra :P men anna är ju sjuk och elin har ju sin fot. </3jaa men nu ska jag sluta tjöta här iaf. tjineling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback