coffee shop

 skön låt ;) de är också 50 cents och justins låt, she wants it! ♥

i alla fall så kom jag hem från träning för ett tag sedan och hoppade i duschen på en gång, är lika bra att få det gjort. haha annars blir jag för trött och så hinner inte håret torka innan man ska sova. träntade inte idag heller, fan vad det suger att vara sjuk. jag hatar det, bara typ 2 veckor innan jag får träffa läkare?! igen!! fyfan, inte gör dom saken bättre heller. jaja, vad ska man göra.
slutade tio i fyra idag, det är sjukt sent alltså. jag väljer samhälls och förväntar mej ett slappt schema?! men nähä, då får till och med naturarna härligare schema än oss. mm och det är fett nice att ha fem minuter på sig efter idrotten att duscha och byta om. verkligen! idag fick vi då nytt schema, en lektion var flyttad?! vi lär få minst 1 nytt schema iaf. skolan är ju helt flippad, haha fast det innebär ju iofs att det är rätt så slapp även då vi har lektion.

det är dåligt att jag missade topmodel idag och det är dåligt att jag råkade se på internet vem som vann. haha så gåre.. snartr börjar iaf desperate housewives och det är efterlängtat! =)I'd rather spend time missing you than being with someone else

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback