Hallelujah

soundtracket till shrek, såå skönt låt!

matchen idag gick åt helvete, hehe. jag tror vi skippar resultatet, det är pinsamt nog ändå. ja, vi förlorade alltså och det var inte nån liten skillnad. haha. fyfan. måste skärpa till oss till seriematcherna vafan! men de i våran ålder är förhoppningsvis inte lika duktiga som killarna 90/91 ;)
vi var klara vid 4tiden och då var det hem och in i duschen. sen kom Ida förbi och efter jag käkat gick vi och mötte Elin, Natta, Tilda, Joel, Simon och Viktor som kom från gojjan. där de hade hyrt nån gangstafilm som vi kollade hos Natta :)
sen gick vi ut och frös i kylan nåra timmar och träffade nåra andra åsådär.. kallt var det i alla fall!
Vid 11 orkade jag och Ida inte stanna ute längre så vi drog förbi statoil och köpte chips och gick hem till mig . vi satt bara och pratade och skrattade åt gamla minnen, finns 1000 alldeles för knasiga minnen från när vi var små och helt knäppa =) haha. Ida och Sabina, tiden med er är oförglömlig. <3

nu sitter jag och lyssnar på lugna mysiga låtar och ska snart fortsätta läsa på "kort kjol", har i skolan att vi ska läsa den. och den vekar faktiskt bra.. haha ibland är det tur att man älskar å läsa =)
funderar om jag ska göra frågorna om antikens grekland nu så man kan hitta på något imorn?! kan ju försöka iaf =)

and I miss you like crazy , mirri ♥ kom hem!

palla att alla ska vara så flippade?!

godnatt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback