A hug is worth a thousand words. A friend is worth more.

Sitter här med min vän Nina som gillar att vara mitt sovsällskap och jag tackar inte nej. En ny dator har jag också, eller inte ny men snyggare och bättre än min förra så det är ju inte helt fel. Min bror har blivit snobb och köpt en mac, eller så inte, men det lär jag också vilja ha sen, snälla mammaa?

Fattar inte att det var igår senast jag bloggade? Känns som längre sen, kanske för att jag hunnit göra så mycket.
Igår åkte iallafall jag och Anna till mig, käkade middag och slappade ett tag framför tvn. Sen mötte vi upp Jenfan på coop för att inhandla frukt till våran "frukt slash tjej kväll".
vi blev ett bra tag på coop och skrattade åt typ allt! haha sjukt kul var det iallafall, folk tittade på oss som om vi inte var helt friska ;) var iallfall hemma vid 8a. Då kom elin, tilda, vanessa, jessica och hanna också.. Vi käkade frukt och pratade som vi alltid gör, högt och alla samtidigt och om verkligen allting mellan himmel och jord.. senare såg vi även sex and the city och fick besök av två killar som nog inte tyckte vårat snack var allt för kul, haha.
Jag sa iallfall sjukt mycket saker fel hela kvällen! skulle säga blind stum och döv, det blev blind STÖV och DUM. hahaha, sen typ sextonEN, ist för bara 16 för att vi pratade om päronen osv.. haha mycket skratt blev det iallafall.

Idag har jag nästan varit uppe med tuppen, var klockan 11 på nyfiket och fikade frukost med tilda, anna, jennifer, jessica, natta, arvid och emil. Det var gött med en baugette på morgonkvisten. Sen blev det en runda på stan och efter det åkte vi hem till Jenfan
Hos Jenfan spelade några kort, en såg på film och en sov. haha, trevligt var det iallafall. jag åkte hem och käkade middag och har sen slutat min dag med Ronja, Nina och Vicky först med lite te, mackor, prat och bil. Sen lite till bil med Nina, Jenn, Niklas och Kribban och nu ska jag avsluta min dag på riktigt med naaajni :D

jaa det var igår och idag, kort och sammanfattat.

puss och kram, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback