jag vill, sova?!

Godmorgon för dem flesta antar jag, eller de flesta ligger nog till och med fortfarande och sover!
Själv sitter jag i Annas säng, hon sover och jag kämpar med att vara vaken genom att spela fyra i rad mot datorn 15 gånger, fast besluten om att tillslut vinna.. och jag lyckades ett par gånger.

Grunden till denna trötthet
är brottning OS och gällivaretjejen som vi alla hoppats så på! klockan 4 mitt i natten skulle hon brottas och hon förlorade! Men det var mysigt ändå hemma hos joel.

Först på kvällen,
i väntan på brottningen, spelade vi maffia som tydligen är det nya, haha jag är kass på att ljuga så det var kanske inget kortspel för mig, men det var kul. jag och anna var förbi vid två tiden och käkade lite hos henne.
Sen blev det brottning hos Joel, på tvn då och lite andra roliga sporter som gång till exempel. hursomhelst hade vi inte en tanke på att sova, vi blev färre och färre men jag, elin, anna, joel, yennie och robbe var kvar till sist =) klockan 6 gick vi på statoil och köpte två statoilkorvar var, frukost, gött!

Sen tillbaka till Joel igen där vi fördrev tiden med nått barnspel, lite tv, kortspel som finns i sjön(?) uttråkade och trötta, ja kanske och lite musik. soooft!

nu måste jag göra nåt innan jag somnar, dags att väcka Anna! pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback