Nothing great was ever achieved without enthusiasm

godkväll.
Helgen har varit rolig, mysig, underbar, lite galen, bra osv.. Lite stressig till och från också ;) Eftersom det varit torgfestivalen här har det varit fullt med folk ute på stan. Har umgåtts med Nina, Miranda och Noffen mest.. men träffat en massa andra.. I fredags bastade vi och kvällen slutade very kul :) Somnade på morronkvisten hemma hos Mirris mormor.

Igår, lördag, hade vi en supergreat kväll. Började fixa oss hos Ms mormor, hon är ju för skön.. Då var det jag, nina, mirri och jennifer. Sen gick vi hem till Jennie och där var det assköj. Vi fick skjuss in till stan sen och åkte någon karusell och träffade massa folk, kvällen fortsatte med nina, mirri, ermina och ida och pizza.
fick skjuss till mirris mormor där vi slocknade en natt till, jag mirri noffen och nina. och det var en riktigt rolig kväll, tack!
great att vakna upp och äta nybakat bröd till frukost också :) och idag har vi tagit det lugnt och kikat lite basket på tv, det är tydligen os i basket fick jag lära mig idag..

annars i veckan har jag umgåtts med Mirri, Nina, Noffen, Kristoffer och Simon för det mesta. Haft det sköj, lagat mat, kikat film (pirates of the.. bla., aaasbra!) och bara leeevt.

gårdagen, <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback