nu säger vi godnatt

Nina sover över här i natt igen :) lucky me, även om hon kan ta allt täcke ifrån mig utan att bry sig ifall jag fryser det minsta, fast då är ju i och för sig jag exakt likadan!

Vi orkade inte med stan idag,
kände mig riktigt trött och sliten! och jag får ju alltid som jag vill, nej men sanningen var nog den att Nina inte heller var så pigg. Ni skulle sett henne idag, inte plattat hår, ingen mascara och mjukis byxor?! Jag vet inte om det beror på att hon skaffat pojkvän, jag tror faktiskt inte det. Men jag älskar henne ändå, för då slipper jag ju känna mig så ful hela tiden, haha.

Miranda med småsyskon, Agnes och Ville kom iallafall på besök en timma eller så, jag var dock inte så social då jag fastnat framför O.C men Nina gjorde dem nog sällskap nog. Sen när de åkte för att äta tog vi upp våra rumpor från soffan och datorstolen, sminkade oss lite fick på lite kläder och hade tur som fick skjuss med mormor till hultan där det blev fika med My ;)

Efter fikat gick jag till Ermina en sväng, hon följde med till mig och jag käkade sen gick vi vidare till Najni. Spelade lite tvspel, som jag tycker vi måste börja göra oftare Nina! där var också Mirri, noffen, agnes och Jennifer. Blev tillslut att vi hyrde en film på statoil, suburban girl, gick hem till mig och såg den och myste och den var bra!

När Mirri och gänget gått satt jag och Nina i soffan och disskuterade hennes inköp hon måste göra, jag var väldigt givmild och har en massa jag kan dela med mig av till henne och typ köpa hennes skor så att hon får pengar :D haha, hon trodde inte sina öron tror jag!

/onsdag klockan 3 på natten, råkade glömma att posta det ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback