Allt eller inget

Har precis gjort knäck. Det är inte så gott egentligen. Sirap, socker och grädde? Jag är mer för choklad, ischoklad till exempel. Fast båda dom blir man så less på. Är väldigt mycket less på knäck just nu.

Är väldigt less på allt socker just nu, egentligen. Har ätit något sött varje dag sen förra lördagen då jag bröt mitt "löfte". Det blir bara så. Nu när jag får äta, för att det är jul, så äter jag. Passar på liksom. Men det gör inte så mycket egentligen. Efter jul blir det stenhårt igen, vad annars? Det här är ingen livsstil jag hade kunnat tänka mig att ha året om. Just nu uppskattar jag friheten att kunna äta vad jag vill och det gör man inte annars.
Men jag har nog för det mesta svårt att inte äta något sött varje dag om jag "får". Därför är det så  mycket bättre med löfte, sockerlöfte/godislöfte. Fast det kan vara för att det är jul nu, jag vet inte hur jag gjort annars. Jag tror inte att jag hade ätit godis varje dag även om jag inte hade ett löfte. Fast jag är nog ganska mycket "allt eller inget", än så länge. Det är nog någonting man måste träna upp.

Kommentarer
Postat av: Amandai

Bra! Du förtjänar verkligen massvis sötsaker så här till jul! Efter jul ska jag också försöka börja på ditt hälsosamma liv! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback