don't take anyone for granted


Har precis sett min fjärde film för idag. Evening, en sorts kärleksfilm den med. Den var lite annorlunda och faktiskt riktigt bra. Mycket sorglig. Inte så sorlig själva kärleken, men ändå. Det var en väldigt fin historia. Man blev lite ledsen av den, särskilt i slutet.
Den fick en att tänka. På att leva nu och uppskatta det man har, för en dag är allt borta. Varför gå och sukta efter någon du inte kommer få? När du kan vara glad över det du har och helt plötsligt upptäcka att någon mer underbar, än den du så gärna ville ha, står bredvid dig.
För det är ju så himla enkelt?


En tanke var också. Tänk så ligger man där en dag, gammal och ensam och funderar över sitt liv. Tänk om det är något man ångrar? Ångrar att man gjorde eller inte gjorde. Jag har alltid tänkt att när man väl är sådär gammal kommer man vara glad över sitt liv, vad man haft och så vidare. Men filmen fick mig att tänka, tänk så är man inte det?
Det blir nog bra om man bara lever nu. Det blir det. Jag bara vet det.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Svårt med bra filmer.. another cinderella story, vari nte såå bra men. Sen madagaskar 2, svin kul Håller på att se adam and eve nu, men hann bara se halva! haha.. Sen har jag laddat ner step brothers som sägs vara kul :-) Jag ska testa söka på Tristan & Isolde, trodde det var tristian haha :D som christian fast med TRI :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback