en vacker dag

kommer jag vara lite bättre på att laga mat, det har jag bestämt mig för, jag ska bli grym!
Middagen var faktiskt god, faktiskt. Mestadels gjord av mig då också, med pappa på ett hörn. Har stek fläskfilé första gången någonsin och det gick ju galant!
Det är ganska kul att laga mat, men något stressigt är det. Inte precis avslappnande när man ska hinna med allt, inte bränna något, komma ihåg allt osv. Nästa gång kanske jag gör något inte lika avancerat, hehe, var trots allt rätt många moment.

Att vara duktig på att baka kanske jag satsar på efter jag är så gott som kock, eller så kör jag på båda samtidigt. Kanske jag gör min egna kokbok någon gång också.. Det finns för mycket yrken att välja på alltså..

Gymmet idag var inte som jag hoppats, hade glömt hur varmt det är inne på badet! Köra kondition går väl bra där, men inget annat. Synen av någon som hade kunnat ha något längre än korta små badbyxor på sig var inte heller vacker.
När jag kom hem åt jag lite lax till lunch och gick sen ut på en skön promenad med Lisa. Var superhärligt väder, fastän de var mörkt då vi gick ut vid två tiden. Vi pratade på så det gick hur lätt som helst.

Inte mycket mer gym för min del, tur att det finns annat att träna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback