IKEA

Godkväll, eller kanske godnatt. Eller det är nog kväll, brukar inte i vanliga fall vara hemma vid den här tiden. Fast nu borde det vara ganska mycket natt med tanke på hur lite jag sovit.
Somnade klockan fyra i natt och skulle upp sex för att åka till IKEA. Två timmars sömn där, två timmars i bilen till Happaranda och en timma på väg hem. Och jag är inte ens trött? Superwoman.

Jag fick ett enormt lyckorus av att befinna mig på IKEA fyra timmar och även shoppa lite elektronik på Elgiganten. Tack min väldigt snälla, dock sega, mamma. Tur att hon är ganska seg ändå, fick jag i lugn och ro stå och studera varje sak jag ville ha i minst fem minuter. Annat är det med pappa. Då tar man det man ska ha och velar inte.

När man shoppar så äter man inte, det finns det ingen tid till. Alltså var jag, eller jag borde vart, både trött och hungrig. Men det gick förvånansvärt bra(jag gick kanske egentligen nästan i sömnen och glömde bry mig, eller var för trött för att orka bry mig om att vara sur och hungrig) och jag fick med mig en hel del bra och snygga saker hem. Gud vad jag älskar shopping, i alla former.
Här är bara en del av det jag köpte, nu ska mitt rum bli så fint, hehe.

Något som är väldigt frustrerande kom jag fram till idag. Är att höra folk prata på ett annat språk! Man fattar ingenting och kan inte förstå att de förstår vad de säger, det är ju liksom helt obegripligt. Nej, I don't get it. Det är alltså väldigt mycket finskar som också befinner sig på IKEA. När jag hade lite att göra gick jag runt och studerade familjer och gissade om de var från Sverige eller Finland, tills jag hörde dem prata. Det var dock mycket svårt eftersom nästan alla svenskar i området, halvbryter på finska och dessutom är ganska lika dem. Bleka och lite tråkiga i utseendet. Förlåt fördomar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback