imorgon

Imorgon åker jag, min pappa och Anna till Boden. Vi är ett fint team och har varit på endel resor tillsammans. Ska hälsa på farmor ett tag och shoppa i Luleå på tisdag.
Jag och Anna tänker snabbt gå igenom reorna och såklart hitta de bästa fynden. Känns som att vi kommer lessna ganska snabbt, trångt och mycket människor! Men sen kommer vi hänga på andra affärer, trista affärer, som man inte besöker när man är i Luleå över en dag, annars. Typ hobby, tyg och inredningsaffärer. Vi kanske till och med hinner med att äta, vi får se.

Jag och Anna träffades när vi spelade basket, längesen. Kanske fyra år sedan. Vi minns inte att vi lärde känna varandra. Hon är en sån vän det känns som att man alltid haft. Vi har varit tighta sen vi började umgås och jag tror vi alltid kommer vara vänner. Är det något jag liksom behöver prata om så kan jag säga det till henne, hon är så bra, den enda jag litar på till hundra procent.
En dag kanske vi tappar kontakten lite, flyttar till olika ställen och inte hörs på ett tag. Fast jag vet att då kanske vi ringer varandra, tre år senare och har fortfarande lika lätt att prata. Kanske träffas vi och pratar gamla minnen. Hon kommer iallafall alltid betyda något för mig.

Pappa är också bra för det mesta. Vi är väldigt lika han och jag. Det är lite läskigt att märka hur lika man är sina föräldrar, hela tiden, men samtidigt hur olika man är dem.. Han är nog egentligen riktigt grym, fast jag glömmer det ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback