Isprinsessa

Fick en impuls och gjorde en ny header, mest för att det var så kul i mitt program GIMP. Börjar äntligen förstå det lite bättre. Dock var inte reslutat det bästa, men tycker det bilden med händerna som vi tog i somras är så fin!
Det är synd att det tar så länge att styla bloggen, nu försvann all min tid. Måste plugga!

Efter promenaden med Lisa, åkte jag och Anna S för att åka skridskor. Har längtat tills jag skulle få chansen att göra det! Har inte blivit av innan. Det var kul, men lite kallt. Tänk om jag vore lika "bra" som när jag åkte konståkning, verkligen ingenting sitter kvar därifrån. Det var väl iofs 7-8 år sen.
Ibland saknar jag konståkningen, det var verkligen roligt. Men inte mycket till liv, det var så himla mycket träningar. Men kul var det.. Alla tävlingar och konståkningsläger, vilka minnen.

Och här är jag på isen i min gröna klänning med paljetter. Jag ser ganska duktig ut, eller hur?

Jag klarade väl av att hoppa ett varv i luften på lite olika sätt, som mest. Jag var faktiskt inte så duktig, jag kom aldrig på prispallen. Men inte gav jag upp för det, man kan ju inte vara bäst på allt och så länge någonting är roligt så.
Jag minns hur jag och Ida brukade tävlade mot varandra på träningarna, om vem som var snabbast. Haha, dumma vi var.

Jaja, hursomhelst.. Sen åkte vi till Lisa en sväng. Jag hjälpte henne och baka lite och sådär innan jag traskade hemmåt med skridskorna i mina fina "handdukspåsar".

Nu; plugg innan klockan blir allt för mycket. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback