I've only got myself to blame

Ligger i mammas och pappas säng just nu. Som när man var liten. Fast då brukade jag komma ner mitt i natten, lägga mig skavfötters i mitten och sova. Pappa fick alltid gå till min säng och sova då eftersom jag sparkades så. Nu är pappa inte hemma och jag har tagit bort men inte orkat sätta nya sängkläder i min säng, därför ligger jag här.


Kvällen var hur trevlig som helst, trots att jag är måttligt förkyld. Förlåt mig mina vänner, risken är mycket stor att ni blivit smittade.. Är dock väldigt mätt efter vad kvällen hade att erbjuda. Fast har fått i mig lite kamomill-te medan jag legat och kikat på O.C.Har fått någon sorts ögoninfektion. Är alldeles röd och det känns irriterat, får knappt upp ögonen på morgonen. Det är inte så jättemysigt. Jag brukar inte bli såhär sjuk? Jag har faktiskt inte varit förkyld på riktigt länge. Nu har jag ont i halsen, snuva, hosta och till och med ögoninfektion.
Se bara hur jag ser ut, mitt öga. Fast jag antar att det är bättre att bli ordentligt förkyld än att vara småförkyld länge.


Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback