kärleksfilmer

Tristan & Isolde
Fast än jag bara sett halva filmen, från mitten tills slutet så var den helt underbar. Så fin och sorglig. Förbjuden kärlek med ett tragiskt slut. Orsaken till varför jag såg den var för att vi gjorde det på svenskan, den har tydligen med medeltiden att göra. Men innan hade jag faktiskt laddat hem den och tänkt se den, men den verkade så gammeldags. Men bra var den, så jag rekommenderar den verkligen ifall ni gillar sorgliga kärleksfilmer!

Försoning / Atonement
Keira Knightley är med och hon är så snygg. Inte alltid i de filmerna hon är med i, men oftast. Det här är också en sorglig kärleksfilm som är otroligt vacker till en början och sen blir ganska hemsk och slutar vääldigt tragiskt. Cecilia och Robbie är förälskade men tas ifrån varandra. Man känner sig inte alls för glad efter att ha sett den och den är lite förvirrande, men trots det en bra film som jag tycker ni ska se.

Over her dead body
Också en ganska fin kärleksfilm. Lite sorglig men med a happy ending. Dessutom är det lite mer av en komedi och inte alls verklighetstrogen. Men den var bra.

Eva  Longoria är ju inte bara snygg utan har ju dessutom likadana sängkläder jag ligger under just nu..


Förutom att dessa tre kärleksfilmer var väldigt bra så är det med en ganska söt kille i varje film. Det gör ju det hela lite bättre och lite jobbigare.

En annan bra film

The Brooke Ellison Story
Det är en lite gammal film som handlar om en flicka som råkar ut för en olycka. Ingen kärleksfilm men lite sådär sorglig ändå, en hemsk historia men där någon är psysiskt stark. Den slutar ganska lyckligt den med men har även med lite broken heart feelings.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med Filmtips, sånt gillar vi!:)

Postat av: Stefan

Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.omdigitalkameror.se

Stefan

2008-12-22 @ 04:03:36
Postat av: Sandra

Kul att du bloggar! Fortsätt så :D

2012-10-14 @ 08:51:36
URL: http://allasmslan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback