lite bättre än alla andra

Den här dagen har varit rätt så bra. Började först tio och i skolan har det varit slappt. Först fixa iordning för när 93orna kom för att kika. Sen suttit där vid något bord ett tag och även gjort klart powerpointen till rapporten och jobbat lite FE.
När vi slutade åkte jag och Vicky hem till Lisa för att planera lite till inför helgen. De är två riktigt fina tjejer de där, Viktoria och Lisa. Vi planerade, pratade, fryste lite och åt spaghetti carbonara. Det var trevligt. Senare åkte Vicky hem och jag och Lisa gick på pilates.


Det är väldigt kallt ute, sådär riktigt isigt att man inte tror man kommer överleva den korta promenaden vart man nu är påväg, för det är bara korta promenader man går, annars måste man ha skjuts. Det är så kallt att mössa och tjock halsduk är ett måste för att gå ut.

På tal om annat har jag fortfarande ont i min mage, det blir nog bra, förr eller senare. Är lite trött nu, inte så pigg och glad längre. Borde nog sova, snart. Men har endel att göra innan, jag orkar inte.
Trots allt, har den här dagen varit lite bättre än alla andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback