Little Miss Bossy

Jag älskar när jag mår såhär. När jag inte bryr mig om något och är på topp. Det känns som att jag inte skulle bry mig om hela jordens befolkning försvann och det bara var jag kvar. Det är en skön känsla..
Man mår så bra efter ett hårt spinningpass till jul-låtar, en skön dusch sjungandes till musiken i p3 och nu bara sittandes och ta det lugnt, måla naglarna och läsa en tidning, med tända ljus. Glad och lite trött och längtar efter att få lägga mig i sängen.

Apro på rubriken. Jag ska alltid bestämma, alltid ha som jag vill. Det är något jag ärvt från min kära fader. Jag är nog precis som han, tror jag vet bäst, kan allt och aldrig kan erkänna om jag har fel. Jag hatar att vara som han, jag vet ju själv hur jobbig jag tycker han är.
Jag kommer bli den som bestämmer i ett förhållande, vad vi ska äta, vart vi ska resa, hur vårat hus ska se ut, vilken bil vi ska ha osv. Jag kan tänka mig att det skulle bli så. Men samtidigt är jag ganska snäll och brukar låta andra välja och bestämma, tror jag. Fast det blir oftast som jag vill ändå.
Det är inte alltid en bra egenskap hur som helst, finns många gånger jag ångrar att jag var så bestämmande.. en gång speciellt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback