luciahelgen

Det blev ingen promenad i lördags, det fanns ingen tid till det. Istället, efter vi hade "pyntat" lokalen jag och Lisa, så sprang vi nästan de fortaste vi kunde hem till henne. Då var klockan halv fem och strax efter vi var där rullade fler och fler in för bastu och fix.
Det var trevligt, timmarna gick sakta och det var skönt. Trots det, fick vi stressa lite på slutet, men mestadels var det lugnt.

Sedan åkte vi alla, vi var väl hälften som skulle vara där, till lokalen och dit kom även de andra sen. Maten kom och det smakade bra. Allting var så trevligt och det var även väldigt roligt under middagen. Det fortsatte med lekar som bjöd på många skratt.
Resten av kvällen var det dans med en paus för lite tårar, haha. Sånt som hör till helt enkelt.
Det var en bra kväll och tror det var fem och en halv timma jag i princip stod upp i mina klackar, inte konstigt att mina fötter fortfarande gör så ont, jag är inte van.


Igår var en väldigt chill dag. Jag och Lisa åt tre mackor till frukost innan vi åkte och städade. Sedan åkte jag hem, hjälpte mamma att baka bröd och på kvällen åkte jag och Lisa till Vicky. Låg i hennes säng och pratade om saker som tjejer pratar om. Åt lussebullar och rocky road. Det var himla mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback