middag och tungt farväl

Jag hann bara komma hem från IKEA, packa in sakerna och byta om innan det var dags att traska ner till O'learys för middag med ett gäng tjejer. Det var gott och astrevligt. Blev en chicken club salad, utan kyckling, den var slut. Men den innehöll mycket annat gott.
Efter middagen gick jag och Lisa förbi Statoil och hyrde film och sen hem till henne. Vi unnade oss lite choklad, fastän det är mycket svårt, och såg filmen. Jag tyckte den var ganska underbar! Förutsägbar men sådär att man blev helt "ååh".

Ikväll har jag fått säga hejdå till mina två fina vänner.
Viktoria och Lisa åker nämligen söderut nu över nyår. Viktoria kommer hem först på fredag och Lisa tisdag nästa vecka!
Det kändes så himla sorligt att ta farväl, fast än det är så kort tid. Speciellt av Lisa, henne träffar jag varje dag nuförtiden och hon ska vara borta i nio dagar. Vi är så vana att ses även om de bara är över en promenad. Det var riktigt jobbigt. Nästan så det känns som att jag inte kommer klara det här.
Jag hoppas samtidigt att båda får det så kul, det gör ont i mig att se ifall någon av dem mår dåligt. Jag tror inte jag visste om det själv, förrän idag, jag går lite sönder av att se när någon inte mår bra.


Jag hatar hejdån, avsked och farväl. Jag skulle så gärna vilja slippa dem, alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback