take it easy

Det var inte det enklaste att leda och hålla koll på kring fyrtio stycken sexåringar idag. Men det gick bra. En del barn är så himla jobbiga och får en verkligen att aldrig någonsin vilja ha barn, medan några är så sööta! Undra vad det beror på, föräldrarna?
Vi underhöll barnen i två timmar iallafall och avslutade med en fiskedamm, riktigt lyckliga de blev alltså. De var två lite kaotiska timmar, hoppas våran lärare fick ett bra intryck av att vi kunde leda andra iallafall eftersom det var uppgiften.

Efter skolan följde vi med Ronja förbi tygaffären, hennes kjol som hon skulle sy verkade det dock inte gå så bra med, synd. Hade föreställt mig hur fin den skulle bli!
Sen åkte jag hem till Nina en sväng, för att låna en kjol och spana in hennes nydesignade rum, det var läckert. Turkost, vitt och snyggt. En stor spegel som inte hade kunnat passa henne bättre.

Mår fortfarande sådär, skippade spinning idag, måste vila. Medan jag sysselsätter mig så känner jag inte, men när jag tar det lugnt får jag ont i magen igen åsådär.  Jobbigt! Imorgon har jag iallafall sovmorgon, får jag sova lite.

Ikväll ska vi till Lisa för lite plans. Hoppaps hoppas att det här bli så bra!

Kommentarer
Postat av: Nina

Haha ja det är ju tur annars hade det nog blivit många tårar ; ) jaa visst är mitt rum fint, hihi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback