ett fint dygn

Jag är så himla mätt just nu. Julmaten var god, inte många som verkar tycka om det men jag gillar det mesta. Sådär hann jag börja mitt inlägg jag tänkte skriva igårkväll, vid tolv tiden. Men just då fick jag rycka ut i nöd åt min vän Lisa och det slutade med att jag sov över hos henne.

Gårdagen var en himla söt och mysig dag, som en julafton ska vara. Såg på Kalle Anka klockan tre, tradition och dessutom är det ganska kul! Efter det åt vi en trevlig och god middag, jag gillar som sagt julmaten.
Sen tjatade jag lite innan jag fick öppna julklapparna och de var alldeles utmärkta. Smyckeskrin, mineral smink, presentkort, pengar och så vidare. Inte så många saker, precis som det är när man är såhär pass stor.Vid sjutiden gick vi hem till familjen Modig nere i backen. Fikade och satt och pratade ett par timmar. Det var trevligt och mycket gott.
Sen gick jag hem och ett tag senare var jag ganska beredd på att sova, låg i sängen och såg lite film. Men då som sagt hade Lisa viktigare uppdrag för mig, klockan ett på natten, när helst av allt jag ville var att sova. Men vad gör man inte för sina vänner?

Och det är nog bäst att göra som Lisa säger, jag menar, ser hon inte lite farlig ut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback