det finns alltid de som har det värre

se runt omkring dig, jag tror inte du har det värsta ändå. fast nu känns det som att det är väldigt mycket synd om mig..
jag har ont i halsen, DÖH! mitt knä är fortfarande fucked up. och jag har kämpat på bokrecensionen hela dagen. läst om min bok också.. 200 sidor.. poor me!

idag började jag iaf tio, skönt det =) på idrotten var jag med så gott jag kunde med mitt knä.. och jag tror det var pga den jag har så ont i halsen.. två vita prickar har jag också, tecken på halsfluss i de flestas fall? men tydligen inte på mig.

jag har läst elins "uppsats" de skrev idag på nationella, den var bra =) hon är så duktig att skriva. uuh, snart har vi något liknande vi ska göra.. längtar inte. iaf handlade den om att man fattar beslut varje dag och val man väljer, stora som små.
och idag när jag var och handlade med pappsen tog jag många beslut, som vilken hudkräm jag skulle ta och makeup remover.. det är alltid lika svårt, finns tusen olika sorter som är bra för olika saker och jag fattar ingenting och det man väljer mellan är väl egentligen samma innehåll? så varför inte bara ha en sort... hade varit mkt lättare då, eller iaf några färre..

jag har också kommit fram till att när jag blir stor kommer jag vara tvungen att skriva en matlista veckor i förtid! för det är assvårt att bestämma vad man ska äta till middag, annars också vad man ska äta.. det är inte lätt!

men jobbigast idag har min bokrecension varit! eftersom jag nu skulle "förbättra" den blev den typ flera mil lång och det är kasst.. för jag förklarar ju allt med way to many ord.. inte bra.. jag orkar inte. tror det är min sv lärare som gör mig nervös så jag misslyckas :P
och det allra jobbigaste var att läsa om boken, i slutet upptäckte jag en massa jag glömt att ta med.. bara för att jag hade glömt bort det..

NU, skriva klart den där satans bokrecensionen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback