en bra början..?

jag har ätit korv och mackaroner till lunch idag.. försöker att inte tänka på vad som egentligen är i korv, för då blir det lite svårt att äta. menmen. iallafall är det nog det enda jag kan laga och tacos! sen typ plättar. men är inte det en bra början? ;) fast känns inte som att jag någon gång kommer bli bättre på att laga mat.. leva på korv å mackisar och tacos lär ju inte funka så jag blir väl så illa tvungen ;)
dock tror jag att jag är mäster kock jämfört med nina, hon sa nyss att hon kan laga våfflor med hjälp av våffelmix =) taht's it!
april 2006
image407
igår började jag kolla guld kompassen, men orkade inte se klart den så jag gjorde det idag :) den slutade väldigt konstigt, inget slut typ.. då frågade jag nina och hon sa att den var gjord av en bok som finns i tre böcker, så det lär komma 2 till filmer. haha, annars var den rätt bra och lite läskig ;)

idag ska jag till vårdcentralen och ta prover för min hals. jag är stammis där =) och för det mesta visar det ingenting, dom tycker nog jag bara inbillar mig! men fuck no.. och nu har jag haft en vit prick i tre veckor! :S

tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback