godnatt fredag

idag blev det stan med mami! :) tog väl några timmar och jag kom bara hem med två saker! hade så svårt att bestämma mig vilken ljus/kruk sak jag skulle ta från BB och vilken blomma som skulle stå på golvet så de tog sinimage397 tid =) hittade också en del lite annat fint, synd bara att allt ska vara så dyrt och jag ska vara så snål! ;)

sen hem och käka och sen åka till nina med ida =) vi var där och fikade och pratade åså. sen gick ida hem för hon hade ont i huvudet. jag och nina kollade lets dance och hjälp ;) sen såg vi bring it on, all or nothing. haha precissom förra fredagen! :Dfast då såg vi en annan bring it... den var bra och nina ba, kolla vad lik beyonce hon var! så visade det säg att hon var hennes lillasyster! ;) coolt!


det var asläskigt att gå hem från nina! hon bor nära mariaskolan så den vägen vågade jag inte gå även fast den är närmast! hatar skolor när d e inte är folk i dom! superläskigt!
så skulle jag ta en omväg då och lyssnade mp3. så hörde inget annat och börja springa så plötsligt ser jag en katt! blev rädd att den skulle få för sig att anfalla mig men den kollade bara lite konstigt.
sen så är de värsta mörkt eftrsom bara varannan lampa är tänd typ :P
så ville jag ha luvan på men då hörde ja ju eller såg inte ifall någon kom så det vågade jag inte! :O
var något rädd hela vägen hem och ont i knäet och halsen så kunde ju inte springa heller! :OO
det pep i mina lungor när jag kom hem :P haha.. hojj nina varför bor du på så konstigt ställe? asläskigt att ta sig hem :O haha och så tänkte jag ringa någon för de var så läskigt, men då hade jag ju sladden i och orkade inte börja trassla ut och shit så nepp =)
poor me!

nu ska jag sova snart. puss godnatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback