håh!

jag var såå nära att kasta min mobil i golvet nyss. hade sån lust till det men det tog emot.. kunde inte offra stackarn, så jag kastade den några gånger i sängen ist =)
och varför är för att jag har plugg att göra och inte kan koncentrera mig alls... ska skriva om en artikel på engelska, frågar min bror om hjälp och han säger att jag har en lärare som är till för att hjälpa mig. hallå, alla andra syskon i hela världen hade hjälpt sin lillasyster?!
sen ska jag skriva en utredande uppsats eller nåt shit om rökning, förbättra min bokrecension och läsa min engelska bok och skriva om den. det kanske inte låter så mycket? men jag är så sjukt lat att jag inte har orkat annat än att ligga i sängen i två dagar nu och dåå, då är det där väldigt jobbigt..

jag är så less på att vara såhär lat, måste ta tag i mig själv... (som annars är ninas replik, att ta tag i sig själv ;)
jag ska köpa en kalender och skriva upp varenda lilla sak jag ska göra varje dag. för jag orkar inte ens måla naglarna längre.. haha och jag tror verkligen det kommer funka med en kalender  ;))
och jag är så less på att så mkt tid går till datorn, kan inte alla bara sluta skriva blogg och uppdatera bilddagböcker.. för det tar tid om något att kolla igenom! :P
och framför allt är jag sååå less på mitt knä!

heejsvejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback