Hold On

idag har jag sovit länge, sjukt skönt! =) klockan ett vaknade jag och gick upp och åt frukost som också det är det enda jag har ätit än så länge, väntar på mat! sen kollade jag klart oth avsnittet jag inte orkade se igår =)
har städat mina garderober och plockat bort i mitt rum, när jag tänkte börja med damsugning åså blev jag avbruten av ermina och ronja som kom förbi =) men hinner det någon annan dag.. jaa iaf har de varit här typ 2 timmar och vi har bara suttit å snackat om allt och inget ;)

försökte börja på svenskan också, utredande uppsatsen som vi ska skriva efter lovet. men det gick inget vidare. jag vet inte vad jag ska skriva om, någon som har en ide?!

I sommar känns
det som ett måste att se en artist, inget slår väl justin och timbaland som jag och anna såg förra sommaren =) men någon skulle vara roligt att se. så då kollade jag på ticnet och såg att Lars skulle spela i sommar i göteborg! det skulle vara jättekul, jag och anna, en till göteborgsresa och kolla Lars Winnerbäck :) sen ungefär samtidigt är det gothia cup där! åh vad kul, massa folk i hela stan då ju =)
jag hoppas iaf! planer för midsommaren måste vi också göra, jag och anna då är tradtion ju ;)


 det här är en supermysig låt =) med timbalad, my lovaah, wyclef jean å nån till ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback