in it to win it

alla i laget var nog inte riktigt så taggade på att vinna matchen idag, mot råneå, våran största skräck?! :P
jag spelade då inte pga knäet som sagt. och till en början gick det verkligen inte bra för tjejerna. men tredje och fjärde perioden , när våran tränade sagt att vi måste tro på oss själva osv, så gick det faktiskt bättre =)
jaja, de vann med typ 40 poäng eller nåt och det var inte oväntat. MEN det såg verkligen enkelt ut när ni dribblade förbi dom i anfall så jag tror nog också att vi måste tro lite mer på oss själva.

jag gick upp elva idag för att åka och kolla på matchen men hade gärna sovit några timmar till =) skönt att jag börjar först tio imorn..

har kollat två avsnitt av oth nu och ska fortsätta kolla, yep nörd! men men orkar inte annat idag så.. ska ta tag i lite plugg senare också..

vet ni vad jag funderar på om man får ha örhängen när man ska röntga knäet?! för de stod, inga smycken. men mina hål har inte läkt än! och jag vägrar ta ut dom isf =) någon som vet?

have a nice day, bye

Kommentarer
Postat av: Emelie

När jag röntgade mitt knä fick jag bara dra av brallorna, höhö. Men vet inte om jag hade några smycken på mig då, men de sa inget om det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback